tisdag 29 september 2009

29

Skippy, Johan, Aleval och CK gjorde min dag. I övrigt får den här låten underhålla medan jag skriver en uppsats, en krönika och förbereder mig på att faila franska hårt imorgon.
(och nu funkar inte embedkoden, det är nästan så att man längtar tillbaka till blogg.se) länk:

Jolie och getter

Det var två små meningar som räddade min tisdagseftermiddag. Den första yttrade bästa Skippy vid fyra-tiden (apropå ingenting): "Shit vad du är lik Angelina Jolie Carro!". Det är kanske den finaste liknelsen någon gjort om mitt utseende. Den andra meningen levererade pappa någon timme senare: "Du får hålla utkik efter en liten get med rött halsband". Någon förklaring är överflödig till den meningen.

söndag 27 september 2009

Hype


Jag provade på en Wang-fläta, hypad från New York fashionweek. Halvbra resultat, va?

Luftballonger, bowling och Observatorielunden



Söndag. Det är inte ens värt att prata om de tidigare dagarna, nej fy. Dagen har bland annat bjudit på en tripp till bowlinghallen med TJ, glass i Observatorielunden efter ett besök på Stadsbiblioteket samt middag och film med Dave. Den fina pojken. Sitter som bäst och pluggar ekonomi just nu. Ovärt. Men en bra dag.

lördag 26 september 2009

Haningenatt

Min natt luktar höst och förort. Hur luktar din natt?

fredag 25 september 2009

Ah, that Mr Darcy...


Jag såg den igen. Stolthet och fördom, alltså. Återigen var jag fast beslutad att ogilla Mr Darcy från början till slut men han blir bara mer och mer älskvärd för var gång man ser filmen. Och åter igen slog magen en, två, sju volter när han uttryckte sin kärlek för Lizzie. Åh. När eftertexterna börjar rulla är det omöjligt för gemene man att förstå hur man kan bli kär i någon som inte är Mr Darcy och som inte uttrycker sig så som han gör. Även fast jag nu har blivit det.

torsdag 24 september 2009

Basement Jaxx och ekonomi

img - forever 21 (Lägg märke till vad det står på tavlan... Så Carro.)
Sitter på lektion, lyssna med mig (spotify)

onsdag 23 september 2009

Lördag v. 2.0

Det fina med att säga snart är att det kan innebära allt från en minut till en månad. (Det blev knas med layouten och jag kan inte fixa den)


Fest i Skogås ("som vanligt")

Allsång till Seaside till Racers gitarrspel ("som vanligt").

Vi sprang omkring på Skogås gator och skrev en massa fina (och mindre fina) saker överallt.

Större delen av kvällen var så här för mig - suddig ("som vanligt").

Det är roligare att läsa om bilar...


Jag försöker verkligen plugga. Verkligen. Företagsekonomi så att jag kan skriva provet imorgon, just nu är det bara halsen som mår dåligt. Men det är svårt att koncentrera sig på alla fyra kapitel vi ska kunna... Jag drömmer mig bort bland bilar som Johan skickat eller till England, till pojken med instrumentet som snart varit borta en hel månad.

tisdag 22 september 2009

What you have in mind



Jag hatar att vara sjuk. Såhär ser mitt rum ut när jag inte mår bra.



Jag saknar.

måndag 21 september 2009

Lördag v. 1.0

Att kunna publicera såna här bilder i slutet av september är väldigt underbart.
Jag orkar ladda upp dem först nu eftersom det är nu jag har vaknat till liv. Varför får ni se snart.

Awesomeness


Min pappa har fixat en ny apparat. Han tycker väldigt mycket om elektricitet och apparater därtill. Det är en handdator full med all vår musik, kopplad till datorns hårddisk och vidare till våra högtalare i köket, vardagsrummet och ute på altanen.
Man lägger till låtar i en spellista, hur enkelt som helst.
Det här lyssnar jag på idag. Jag kan inte så mycket om sådana här tekniska grejer men det här, mina vänner, är genialiskt!
Nu ska jag ta en dusch och låtsas att jag är frisk för det här är inte roligt....

Mr Brightside



Jag är hemma sjuk. Hata hata hata halsont. Botar mig med te, spetsunderkläder, tre filtar, svartvit film och svenskaläxor. Och Mr Brightside! Älskar den, det är den bästa låt om svartsjuka som finns.

"Now they're going to bed and my stomach is sick and it's all in my head but she's touching his chest now, he takes off her dress now, let me go and I just can't look, it's killing me"

img2. clair de lune

söndag 20 september 2009

Mysdag och nattregn

Min söndag har främst bestått av folk som varit bakis och min bror Lubbe (som så vitt jag vet inte var bakis, då underverket bara är nio bast.,)
Vi tog en promenad till Ica.
Lubbe tog kameran och då blir det såhär fint.
Vi köpte glass och sånt, sedan gick vi hem och såg på lejonkungen.
En bra dag. Och nu regnar det så det blir en bra natt också! Älskar nattregn nästan lika mycket om jag älskar luftballonger!

Dricker mjölk och spelar schack


Håller på att rensa ut garderoben. Här är alla mina kläder. Nästan...
Såhär i sensommarsolen har jag på mig pojkvännens skorta, pennkjol, basker och strumpor från American apparel. Jag är grymt trött och spelar schack med Lubbe.
Dessutom köpte jag en ny brosch igår. Den ser ut som en liten hatt och passar mig perfekt. Jag älskar den!

I had a secret meeting in the basement of my brain


När CK och jag berättar hemligheter på lektionerna gäller det att dölja spåren och förstöra bevisen...

lördag 19 september 2009

Den nittonde september

Nu, precis nu, ska jag sätta på mig bikini och gå ut och sola. Jag gillar't!

torsdag 17 september 2009

Dagens räddare: hatten

Säger som CK, hösten är nog här nu. Gulliga sms, kalla mornar på busshållplatsen, pengabrist och skolfoto. Tydligen spenderar jag drygt 7000 kronor på caffé latte per år, det finns ett fågelbo på tomten och ungefär allt jag säger är nonsens. Nästan. CK, fika mycket snart??

onsdag 16 september 2009

På väg

Duntäcken, dimma, färger, vattenpipor, värmande kramar och Hoffmaestro. Vad älskar man inte med hösten?

tisdag 15 september 2009

Trappor

När man går upp för vår trappa i entrén på vår skola ser alla som står i entrén ens underkläder om man har kjol. Det var också i den trappan som ett par scener ur Bert spelades in. Så ni vet.

måndag 14 september 2009

Vaknar


Måndag igen. Nu taggar vi till!

söndag 13 september 2009

Rollercoaster ride

img. lelove
Idag har jag haft ett leende på läpparna hela dagen. Ett sånt där fånigt, glatt leende. Agnes sa att det var länge sedan hon sett mig så glad. Det känns bra. Fast nu är min säng tom...

Kärlek

Den här bilden fick mig att inse hur otroligt mycket jag börjat älska min klass.

lördag 12 september 2009

Rehab?

När man tänker: "Ojoj, nu är det illa, X finns inte i min lista över personer jag senast skickat sms till", då vet man att det är dags att börja trappa ner på mobilanvändandet.

fredag 11 september 2009


TJs föräldrar tyckte att jag var som plockad ur en 50-talsfilm. Det måste vara den finaste komplimang jag någonsin fått, tror jag!

Det är aldrig totalt mörker

Jag har varit tyst ett tag. Jag har varit arg och jag har varit ledsen. Det är dags att gå vidare nu, bli mig själv och göra folk glada.

De senaste dagarna har jag sagt hejdå till pojken med instrumentet, tappat rösten och skrivit en massa ord. Pojken med instrumentet åker bort i tre månader imorgon, hur sorgligt som helst.

Bästa torsdagen!

img- Linda
Igår hade vi "Teoretiska OS" på vår skola. Det innebär att alla tvåor från alla METG-gymnasium i Sverige kommer till Stadion och tävlar i allt från längdhopp till läskbackshoppning. Vår klass tågade in utklädda till kinesiska flaggan och med svart tejp över munnen. Sex timmar, en mil och 21 läskbackar senare skuttade vi ut med borttappade röster och guldmedaljerna säkrade.

Senare på kvällen var det fest i vår bastu till aula och tack vare några störtsköna göteborgare och min underbara klass dansade jag sönder mina fötter i skyhöga klackar och vinglade hem till Fanny vid ett-tiden.