torsdag 29 oktober 2009

Kyssarsjukan

Ät din soppa
Livet har börjat
Vi har en lång väg framför oss

Ordagrant. Jag får bara äta soppa i minst en vecka. Ifall jag visste att man kunde bli såhär sjuk av att pussa pojkar skulle jag kanske varit lite försiktigare på den fronten. Eller kanske inte.

onsdag 28 oktober 2009

Sjuk

Det här gick ju sådär. Tre dagar hann jag innan jag parkerade mig i sängen med feber, halsfluss och antagligen en öroninflammation.

tisdag 27 oktober 2009

Och den enda jag vill prata med, han är inte här


Det känns som om jag är fjorton igen. Fjorton år, ensam och värdelös. Hatar det. Hatar, hatar, hatar.

"Hur är det med dig?"

Det är inte så bra/jag är lite ledsen/det har varit bättre/det är dåligt.
"Det är bra. Själv?"

Ni får i alla fall en bild från fredagen på mig och CK och min nya haircut. Vi är fierce.

söndag 25 oktober 2009

Inte ens vinden bryr sig om Vällingby

Förra inlägget var ju lite halvtaskigt, så jag tänkte beskriva lite hur helgen har varit.

Fredag: höstlovsfirande, posering, trasiga halsband, dans och nattbussäventyr.

Lördag: fest, gamla vänner, studsmatta, löften om väskor, dans, kebab, borttappade vänner, nattpromenad, gula löv och silvriga sneakers som är alldeles utmärkta till att hoppa runt i.

Söndag: Sömn, ett par liter mjölk och tidsförvirring.

Så.

PS. Soundtrack. DS.

This is how we do it

Slirig helg, men oerhört grym!

fredag 23 oktober 2009

Äntligen

Hela världen är helt grå, men vet ni? Det gör absolut ingenting, för vi överlevde fram till höstlovet i år igen. Jag blir alltid lika förvånad, men nu ska jag bara festa, rida, sova och festa lite till i 9 dagar. För det förtjänar jag.

torsdag 22 oktober 2009

"Du är en underlig människa Caroline Klasson"

img
När jag såg den här bilden fick jag någon slags déjà vu-upplevelse. Det känns som att det där är jag.

onsdag 21 oktober 2009

Feelin foxy

bilden från so you thoughtso.com
Alltså jösses. Jag sitter här med i princip noll saker att plugga på (i alla fall inte ikväll) och jag känner mig så snygg. Till saken hör att jag nästan inte har något självförtroende alls. Egentligen. Eller självförtroende, jo, men ingen självkänsla. Därför är det ganska intressant att jag precis just nu känner mig riktigt förbannat snygg. (okej, nu är jag kanske ingen Daisy Lowe, men ändå...)

Älskar sådana kvällar och om det inte vore för att taket i badrummet är nedrivet skulle jag tappa upp ett bad med en massa bubblor och slappna av för första gången på länge. För vet ni en sak? Saker som går att lösa är inte problem. Allting fixar sig.

tisdag 20 oktober 2009

Kladdkaka

Har hatt. Lyssnar på Doherty. Pojken bredvid mig sover. Ja, jag sitter på psykologilektion om ni inte fattade det.

måndag 19 oktober 2009

Autumn leaves



Åh, jag vill bara klara veckan så är det snart snart snart höstlov!

söndag 18 oktober 2009

Ledig

I hela mitt liv (det jag kommer ihåg) har jag varenda dag haft någonting att göra i stallet. Även om man ibland fått ledigt så vet man att saker måste göras, och fixar man det inte själv är det syster eller pappa som försvinner ut då och då.

I år har vi dock fått en fodervärd på min ponny, och varje söndag sköter hon allting i stallet. Allting. Det är så skönt så att det nästan känns overkligt. Att ha en hel dag där ingen i familjen behöver göra någonting, det är så otroligt avslappnande.

PS. Jag har inte lyssnat på musik på hela dagen. Jag har galen abstinens och vill inget hellre än att höra Nutinis känsloladdade, hesa röst, Dohertys underbart vackra texter och Justices melodier från himlariket - men jag ska klara det här. Varför? Ingen aning. DS.

We are always running for the thrill of it


Jag önskar att det gick att sätta ord på melodier. Att det fanns ord som kunde påverka och uttrycka samma sak som ett visst musikstycke. Vilken talang i så fall! Just nu lyssnar jag på Empire of the sun - "Walkin on a dream", ett tips från Laris the brother himself. Överraskande nog. Han är snart hemma från Polen, min lillebror. Han ska få en kram och ett korsförhör. Bilden är från Flickr.com

lördag 17 oktober 2009

Saturdaaay


Just nu: får håret fixat av fina Fanny hemma hos Aleval innan vi ska bege oss med Rossi in till stan för härlig tjejkväll. Vi ska göra stan osäker när vi möter upp CK, Linda och Vickis lite senare. Natten spenderas på hemlig ort, mohahha.

Det känns som om jag varit överallt och ingenstans den här veckan. Vuxit och krympt om vartannat. Lovely.


Fanny ser över ekonomin.

Kiedis är med på ett hörn.

"Why the Babyshambles?"


Babyshambles by Hedi Slimane

"Cause we're the shambles, baby!"

fredag 16 oktober 2009

Rött

Känner för rödvin, Hitchcock och electro - men nej, det blir hemmakväll. Behöver antagligen det mer.

torsdag 15 oktober 2009

Simple things

Lite sådana här saker finns det att vara glad för. Och det är jag. Idag var jag glad igen för första gången på två veckor. Farao, vad bra det känns! Imorgon ska vi till pojken på bilden längst ner.

On stage/off stage


Folk säger att jag inte är en så bra skådis men ibland är mina talanger ypperliga tycker jag. I ain't fan of no drama but I sure as hell know to act on it, i tell you.

Fragment av en torsdag

Stressade japanska män med grånat hår och Stockholm som visar sig från sin vackraste sida i bakgrunden.

En närsynt man med tidningen precis framför näsan och en pojke på gränsen till man med ett osäkert leende på läpparna.

En nyvaken student med en nyinköpt dammsugare i famnen och en onaturligt tom gata.

En ung kvinna uppslukad av sin anteckningsbok och ett gäng unga pojkar som inte bryr sig om kylan, skolan de borde vara i eller att de inte känner varandra så länge som de har en boll och fyra vita stolpar.

Ett café med alldeles för många tavlor, två kvinnor i varsitt hörn med varsin tidning, två män vid disken varav en pratar för mycket och för högt. Längst in i ett tredje hörn, med en alldeles för stor kamera och med de stelfrusna fingrarna tätt slutna om en halvtaskig cappuccino - jag.

onsdag 14 oktober 2009

Gammal kärlek rostar aldrig


Såhär ser det ut utanför mitt fönster på morgonen när Johan väcker mig. Jag sover inte så jättebra om jag ska vara helt ärlig men dagarna flyter på och jag har det bra. Jag är kär i Stockholm, förälskad på nytt trots att det är så kallt ute just nu. På lördag blir det Stockholmsnatt som gäller. Åh. I övrigt är det onsdag och jag lyssnar på musik. Känner mig arg, ledsen, glad, lugn, kär, tokig. Och på grund av dåliga bildströmmar på senaste så kommer lite bilder på min senaste kärlek här.

Min otroligt söta, fina Johan.






Bonjour, l'amour!

tisdag 13 oktober 2009

Vissa vägar har inget slut

Det är svårt att acceptera att ibland finns det ingen förklaring till varför folk gör som de gör. I vilket fall ingen förklaring som man någonsin kommer få veta, för den som skulle kunna förklara det där oacceptabla är sedan länge borta.

måndag 12 oktober 2009

RP = svininfluensa (och jag bor hos joeyboy)

Hej folket. Jag är här. Mitt i turbulensen och citypulsen. How come? Jag har flyttat hem till Joeyboy. Utanför fönstret är det hustak så långt ögat når och här ska jag stanna ett tag. Just nu sitter vi och diskuterar RPs hunkstatus sedan Johan hittade senaste numret av ELLE på min säng. Jag tycker att Johan är snyggare än Pattinson, sådär inom parentes. "Hejsan Johan här, och jag tycker pattinsson ser ut som svininfluensa :D. Johan out"

Fireplace and leos

Öppen spis, feber, leopardfilt, panikångest, ELLE och uppsatser. Det blev oavgjort den här måndagskvällen.

Uffie is that cutie who leaves your bar empty

För trött för att orka göra något vettigt, för trött för att drömma och för trött för att orka lyssna på något annat än Uffie. Det krävs nämligen inte så mycket engagemang för det, man kan bara njuta.

torsdag 8 oktober 2009

Visdomsord från yours truly

"Får man inga farttårar vet man att man rider för långsamt"
Oj, vad jag trodde att min fodervärds mamma skulle slå ihjäl mig.
Nu ska jag fortsätta (börja) på en "Argumentative Essay" om varför man borde ta bort regeln om att ryttare under 18 år måste rida med säkerhetsväst. 600-900 ord på en kväll, vad tror ni?

onsdag 7 oktober 2009

Time to change and time to never stop laughing


Så jag träffade botten. Eller ja, asfalten i alla fall. Det var inte så farligt men var farao tog jag vägen, haha? Nej, farao. Dags att ersätta solen nu när den syns mindre och mindre här. Jag saknar sommar-joint. Imorgon tittar hon fram och ler. Pennkjol och middag med pojken från Vadstena. Alltså.


Tack David, Johan och tjejerna.

tisdag 6 oktober 2009

Rebel without a cause

Att göra den här hösten: börja träna på nytt och kapa håret. Oavsett vad alla säger.

måndag 5 oktober 2009

I think I am a little bit in love with you

Jag skulle vilja vara den där flickan på bilden. Det är liksom jag, men ändå inte. Hon är lite mer magisk.

söndag 4 oktober 2009

Lördag

Knästrumpor, silvriga tröjor, fina vänner och Shwayze. Vad mer behövs för en bra lördag?

fredag 2 oktober 2009

Failure is always the best way to learn


Vilken misslyckad dag på alla sätt. Jag ska gå och dra något gammalt över mig fram tills imorgon klockan 10 för då ska jag spendera lite kvalitetstid med Racer. Men fram tills dess ska jag deppa. Plugget kunde ha gått bättre idag.

pic. lelove

torsdag 1 oktober 2009

Ord

Jag vet att man inte ska vara avundsjuk, men det är svårt ibland. Till exempel när man sitter och kämpar med en krönika om språksociologi, vecklar upp tidningen och hittar det här.

Hur kommer det sig att när jag skriver ett ord låter det helt ordinärt medans någon annan kan skriva samma ord och få det att lyfta, sväva iväg och snurra runt en om och om igen tills man faller ihop av psykisk överansträngning? Är det någonting jag verkligen vill kunna just nu är det att kunna leka med ord tills de får en helt ny innebörd och ger folk självförvållade hjärnskakningar.

01/10


Såhär känner jag mig nuförtiden. Så himla skönt! Jag har väldigt mycket plugg men idag ska jag hem till killen med världens vackraste hår, Johan, och själv är han inte så pjåkig heller. På lördag bär det av till Jacobs place, håll ut mina sjömän!