måndag 31 januari 2011

A midnight snack

Come on and get it before I change my mind
Come on kid, don't waste my time
So rich, so pretty
The best piece of ass in the whole damn city

Hej. Jag vet att jag inte skrivit några egna ord på ett tag nu, men det kommer. En bomb av sådana, tro mig.

fredag 28 januari 2011

Irish coffee

Råsocker+whisky+kaffe+grädde.

Avslutar en seg dag med rena rama hälsobomben.

torsdag 27 januari 2011

Styra?

Textraden "hela min fucking telefonbok är här ikväll" får mig alltid att vilja smsa alla och snabbt dra ihop en jävligt fet fest. Eftersom låten går på repeat just nu så är jag väldigt nära att boka upp huset någon av de kommande helgerna.

Tankar är överskattade

Det här är inte min mest intelligenta vecka. Idag till exempel satt jag och drack kaffe med joint och statusuppdaterade "kaffe och en joint". Utan att inse att det kunde feltolkas. Vilket det gjordes.

onsdag 26 januari 2011

The body.

tisdag 25 januari 2011

Got liquor in my bottle but no money in my pocket

Idag var jag på väg att skriva "men åh vi går ut ikväll!" till en kompis. Var jättetaggad och fixade så jag inte hade stallet imorrn. Sen kom jag på att jag har mindre än 50 kronor att leva på resten av veckan och då ska jag fira en kompis med en utekväll i helgen. Ehm. Ja. Om någon är skyldig mig pengar tar jag gärna emot dem nu.

Gin in teacups

ph. licious.
If you're looking for a cheap sort,
Set in false anticipation
I'll be waiting in the photo booth
At the underground station

måndag 24 januari 2011

16 - Mon premier (kyss fast på franska)

Jag räknar inte riktigt pussar och pojkar på dansgolv som stoppade in tungan i en stängd mun, så jag var tretton eller fjorton och såg ut som ovan. Han var två eller tre år äldre, smakade cigaretter och vodka/redbull och sen dess har jag varit svag för pojkar med stora, mörka, halvledsna, dimmiga ögon.

Coming down on duplicity

I någon vecka nu har jag varit så trött. Jag har varit trött på livet, trött på folk som går in i mig på stan, trött på folk som pratar med mig, trött på folk som inte pratar med mig, trött på all mat utom kaffe. Jag har aldrig lett på riktigt och jag har velat åka härifrån. Bara ta mitt pick och pack och sticka, kanske till Göteborg, kanske till Paris, helst till månen. Hur skönt som helst.

Jag har inte orkat ta tag i saker och jag har väntat på helgen, för då löser sig allt. Det gjorde det, jag hade roligt och fick energi nog att inse att den enda personen jag egentligen är trött på, är den artonåriga fröken CK.

söndag 23 januari 2011

ChewingGum&Quotes

"No barriers, no borders, no fakers, no forgers. Pleasure is pleasure."

Söndagskänslor

Idag mår man lite sådär. Men det är värt det.

torsdag 20 januari 2011

1½ år&2 kroppar senare

Amen tja, dig saknar jag. Dags att get back in shape, på riktigt nu.

onsdag 19 januari 2011

Internationell ekonomi är min bad romance

"When life gives you a bad romance, put on your poker face, pick up your telephone, call Alejandro and just dance."

I want your body on me

tisdag 18 januari 2011

Saker som inte är okej

  • Att köpa skor med under 12 centimeters klack för mer än 3000 kronor
  • Att som dj "teasa" tjejer med bra låtar för att sen byta till en dålig för att man tycker att dom "kroppsteasas"
  • När snabbtåget inte är försenat på morgonen
  • Att skjuta upp ett halvårs plugg till ett dygn
  • Att vara en derivata
  • Att kalla världens skönaste person för tråkig
  • Att det inte är sommar just nu
  • Att vara så otränad som jag är atm
  • Att vara så uttråkad som jag är för tillfället. Inget händer ju.

Kommer aldrig brinna så igen

måndag 17 januari 2011

13 - Une journée typique à ma maison

Jag väljer en vanlig sommardag. Vi går upp vid sju, någon tar stallet, de andra går ut och jobbar. Klockan nio samlas vi inne, dricker kaffe, äter frukost och pratar igenom resten av dagen. Ska vi jobba, eller ska vi åka och bada? Vi är bönder, så vädret bestämmer. Är det riktigt varmt badar vi, är det vanlig Sverige-sommar jobbar vi. Antingen på åkrarna eller med måleri, snickeri och allt annat som behövs. Klockan ett-två går vi in och äter lunch och jobbar två timmar till innan vi slutar för dagen.

Årsta blir rätt ofta destinationen därefter med någon liten Haningevän för mig, lillasyster tränar, storasyster slappar hemma eller hos sin pojkvän. Sen fixas stallet och hästarna. Efter det går väl folk och lägger sig, utom jag möjligen, som fortsätter till någon vän för lite kvällschill.

Somrarna hos Klassons är de bästa somrarna.

söndag 16 januari 2011

Oavsett väder.

Det här är den bästa platsen i stan. Bron från Fridhemsplan till Sankt Eriksplan. Jag kan inte ens räkna antalet tidiga morgnar jag och Elina har varit på väg över den här bron hem till henne, ibland efter att ha gått hem från någon bar men oftast mätta och belåtna på väg hem från att ha avslutat en kväll på donken. Varje gång är det ett sånt där vackert ljus, den där magiska känslan som tidiga morgnar efter sena kvällar för med sig ligger i maggropen och man är alltid extremt avslappnad och lycklig.

Den där bron är helt enkelt ett ställe som jag mår bra av. En bro. Den ni.

fredag 14 januari 2011

Taking it back

Börjar ni tröttna på webcam-bilder på mitt bleka ansikte förresten?
Jag har slutat sminka mig till vardags. Jag har slutat duscha håret varje dag. Jag bor i en tröja mamma stickat åt mig. Jag har slutat sova ordentligt. Jag har slutat ha klackar minst tre gånger i veckan.

Jag har degat till mig lite och allt jag gör är dricker kaffe och dansar. Jag gillar det.

Update. Det är sånt här man inte borde skriva ut på internet om man vill ha ragg va?

torsdag 13 januari 2011

11 - Mes souers

Cecilia, Caroline&Carin. CCC. CK, CK&CK. Cic, Carr&BallaCK.

Jag och mina systrar har format varandra något extremt. Vi är precis likadana, samtidigt som vi kämpar för att vara individer. Vi ser inte det minsta lika ut - Cic är 1.75, slank, vältränad, långbent och blond, jag är lite halvmörk, kort och lite asymmetrisk, Carin är atletisk, mörk, 1.70, finlemmad och har en gigantisk mörkbrun hårman.

Vi bråkar väldigt mycket, vi slänger väldigt hårda ord mot varandra, vi skämtar elakt.

Vi står bakom varandra vad som än händer, vi är stolta över varandra, vi älskar varandra.

onsdag 12 januari 2011

09 - Ma foi

Jag tror att jag är Gud. Jag tror att det finns över sex miljarder gudar på jorden. Vi är alla vår egen Gud. Ditt liv, dina framgångar, din förtjänst. Du styr, inte någon random snubbe som chillar på ett moln.

Misslyckat

Om ni klickar på kategorin "Att härma Rosanna" så får ni upp en sån där nummergrej alla bloggare håller på med. Eftersom jag inte visste att det var någon slags "utmaning" där man skulle lägga upp en ny varje dag så failade jag ju rätt hårt. Istället för att börja kriga ikapp nu så kommer jag alltså bara lägga upp mina favoriter, så därför hoppar vi till nummer 9 nu!

tisdag 11 januari 2011

"Jag rörde AlexanderMcQueens knogjärnsclutch. Du får röra mig."

Alla som känner mig vet att jag inte direkt är en person som använder örhängen. Folk som känt mig kortare än från sjuan brukar bli förvånade över att jag ens har hål i öronen och jag har liksom aldrig känt att det är något som passar mig. Tills vi gick in på H&M på Champs Elysées i Paris och jag hittade de här jävlarna. Det gick liksom inte att säga nej och jag använde dem varenda dag efter det, även fast mina örsnibbar skrek av smärta.

Det var också dem som jag hade i öronen när jag strax därefter gick in i något jag trodde var en vanlig svindyr skoaffär. Det var det inte. Det var en skoaffär med de mest excentriska, fantastiska, dyraste skorna jag någonsin sett tidigare. De var så vackra så jag ville gråta, sen såg jag Alexander McQueens knogjärnsclutch ligga på en hylla. Jag kunde ju knappast stå emot så jag gick fram, stoppade in fingrarna i knogjärnet, vände mig om och sa "Herregud. JAG HÅLLER I DEN!". Kan ju säga att den passade perfekt.

Det var ungefär shoppingen i Paris i ett nötskal - köpa något extremt billigt i en liten affär för att sedan förlora sitt hjärta åt kläder för tiotusentals kronor i nästa. Det var fint.

Blod och sånt

Tandköttsinflammation. Aj. Försöker se söt ut ändå, cause CK don't do ugly.

måndag 10 januari 2011

Ofräschhet

Snygg näsa, lite Paris Hilton på den
Har inte duschat sen fredag eller lördag kväll. Har alltså minst en svettig utgång med passiv rökning av alla möjliga saker i håret, plus en hel del torrschampo och ett par olika sorters parfymer på kroppen. Borde verkligen duscha. Orkar inte duscha. Vill inte duscha.

Internationell ekonomi och annat skit

Medlemsregister, praktikuppgift kopplad till internationell ekonomi, praktikfall i internationell ekonomi, prov i internationell ekonomi, matteprov och hyllningstal om Renas.

Den här veckan kommer jag vara oanträffbar fram till lördag kväll och då ska vi fucka ur.

söndag 9 januari 2011

Leenden

Inatt när jag gick genom stan hade jag ett stort leende på läpparna och allt och alla var vackra. Livet kändes sådär lätt som det inte gjort på väldigt, väldigt länge och alla problem hade en lösning.

Jag tror att jag har en pojke med lockigt hår att tacka för det där plötsliga lugnet. Tidigt i lördags morse satt jag nämligen i två timmar i en liten etta och pratade om allt mellan himmel och jord medans han låg på rygg med slutna ögon och ett leende på läpparna och tyst njöt av sin favoritmusik.

Fram tills dess hade jag förträngt hur otroligt enkelt det är att hitta tillbaka till sin favoritplats.

torsdag 6 januari 2011

"Yes, they're real!"

På nyårsafton köpte jag lösögonfransar på Sephora som jag använde på kvällen tillsammans med Malins ögonsmink. Mot slutet av kvällen blev jag kallad Lady Gaga och sen började folk kasta saker på mig, men innan dess uppskattade de flesta mina tre centimeter långa ögonfransar med glitter i!

Paris i punktform

Jag har inte riktigt ord för Paris, så jag tänkte bara göra det enkelt för mig och punkta upp vad resan bestod av i stort, så kan jag fördjupa mig om de olika delarna senare, när jag smält resan lite mer:
  • "Det känns som om vi är utomlands"
  • Vackra män
  • Förfester i lutande hotellrum
  • Snabbmat och baguetter i sängen
  • Tunnelbaneresor
  • Champs Elysée alla tider på dygnet
  • Shopping
  • Indiebarer i Le Marais
  • Trevligt folk
  • Tequilashots och vinflaskor
  • "En busschaufför"-sången utanför de stora sevärdheterna
  • Porrbutiker
  • Rädsla uppe i Eiffeltornet
  • Promenader i Montmartre och Le Quartier Latin med bästa Tinytines
  • Ett nytt hem

onsdag 5 januari 2011

Amazing weightloss!

Our new supermegafantastic baguette diet! All you have to do is lean forward towards the baguette and all of a sudden you look like a million bucks!

PS.Vi är "hemma" nu. Ds.