måndag 29 november 2010

It's quasi, bitch!

Jag måste berätta mer om lördagsnatten förresten -mest för att visa hur extremt sköna jag och licious är. Vi är som två sossar - egentligen är det nog inte så många som tycker att vi är roliga, men vi pushar varandra så att alla andra ska hålla med av bara farten.

Första som händer när vi kommer in: Vi går på toa. Och lyckas låsa in oss så Boggan (samma person som licious allltså) ramlar ihop på golvet och asgarvar tills hon går sönder medan jag lyckas öppna dörren till slut (och ja, det stod massor med folk utanför).

Andra: Vi mobbar killen som bodde i huset för att han har en så fet katt.

Tredje: Vi börjar kalla en kille för norrlänningen, fastän han inte var från Norrland. Fortsätter hela kvällen eftersom han tog illa upp så då blev det roligare. Ex: "Klart han inte kan spela FIFA, dom har inte sånt i Norrland", "Klart han inte fryser, han är ju van vid snö", "Klart han har rutig skjorta, det finns inga andra skjortor i Norrland". (Obs! Jag gillar norrlänningar!)

Fjärde: Säger till en kille "Du har lite gingerdrag, fast det funkar nästan ändå." (Obs! Vi gillar gingers. Bara dom inte är män.)

Femte: Boggan säger till Gust att hon inte duschat sen hon jobbade på donken och trycker upp sitt hår i hans näsa för att visa hur äckligt det luktar.

Sjätte: Är på väg hemåt och börjar reta Gust för att han går som Quasimodo och dessutom röker och dricker öl samtidigt. Låtsas sen att vi inte känner honom och går två meter bakom och snackar om honom och undrar vad det är för ful kille som hänger efter oss. (Obs! Inte taskigt alls, för han är inte ful irl, mer tvärtom!)

Dessutom gick vi typ halva kvällen och berättade för alla andra hur snygga varandras rumpor är. Så jävla sköna/elaka/självgoda/kommer undan med vadsomhelst så ingen orkar med oss haha.

1 kommentar: